Discvr

menu zoek
cover Eetwaar = eetbaar ?

Eetwaar = eetbaar ?

Auteur:
J. Kamsteeg
Uitgever:
Becht's Uitgevers-Maatschappij

Dit succesvolle boek uit 2003 is nu volledig geactualiseerd. ‘Eetwaar=eetbaar?’ is hét boek voor mensen met een allergie of voor iedereen die meer wil weten over voeding en de samenstelling van voedsel. Alle soorten voedingsmiddelen en bijbehorende ziektebeelden komen aan bod: van overgevoeligheid voor melk en het ‘Chinees-restaurantsyndroom’ tot kleurstof- en aspirineovergevoeligheid. Eerder verscheen van dezelfde auteur ‘E = eetbaar?’, een boek over de herkomst, functie én bijwerkingen van meer dan 368 hulpstoffen in ons voedsel.

Boek gelezen 

Ratings:

  • Dit boek is nog door niemand gelezen

    Heb jij het boek wel gelezen? Schrijf dan als eerste een review voor dit boek.

    Boek gelezen